Om Soft-IT

Firmaet Soft-IT blev etableret d. 26. marts 2003 med det formål, at udvikle programmer og systemer til og for erhvervskunder.

Det har dog i lange perioder kun fungeret som en bibeskæftigelse, da jeg gennem tiden har været fastansat i forskellige stillinger. Jeg har derfor ikke kunne tage større opgaver ind, hvor jeg forventedes at skulle være on-site hos kunder.

Derfor har opgaverne gennem tiden været opgaver, som kunne klares hjemmefra og ikke har haft den store grad af hast.

Skiftet til selvstændig

I 2014 tog jeg springet fuldt ud og blev selvstændig på fuld tid og har siden været tilgængelig for større opgaver on-site såvel som off-site.

Min ambition med Soft-IT er, at få opgaver af kortere varighed, dvs. op til omkring 6 måneder, hvor jeg enten sidder hos kunden eller arbejder hjemme fra eget kontor.

Uddannelse

Jeg bruger løbende tid på at dygtiggøre mig indenfor alle de spændende områder jeg kender, samt nye områder, hvor det understøtter det jeg kan i forvejen, eller som giver mening i forhold til muligheden for at hjælpe flere kunder.

Kompetenceudvikling

Mine kernekompetencer ligger indenfor backendudvikling, men har også en del erfaring med frontend (HTML, CSS, JavaScript), herunder nogle udvalgte biblioteker, som jeg anvender løbende i forbindelse med udvikling af websites. Det drejer sig om jQuery, AngularJS, samt Bootstrap.

Jeg har igennem tiden specialiseret mig i udvikling af shops med integration til betalingsgateways (DanDomain og ePay) og vil i fremtiden arbejde yderligere med disse.

Jeg arbejder desuden med integration til - og anvendelse af MailChimp og facebook med henblik på, at styrke mine evner indenfor digital markedsføring. Markedsføring er dog ikke en spidskompetence og bliver det nok heller ikke. Det er dog godt at vide lidt om hvordan tingene hænger sammen.

Socialt ansvar

Jeg har igennem tiden brugt en del af min indtjening på at støtte godgørende formål. Et af dem jeg har holdt fast i længe, er Familier med kræftramte børn. Det er en forening som hjælper børnefamilier, der befinder sig i en svær tid med, at få nogle gode oplevelser i hverdagen.

Læs også lidt om, hvordan Soft-IT giver tilbage

Kontakt
Soft-IT
v/Jan Hansen
Trelle Ager 35
6580 Vamdrup

CVR-nr.: 27083900

E-mail: jan@soft-it.dk