Priser på freelance udviklingsarbejde

Hvad koster det at få lavet et system?

Det er et rigtig godt spørgsmål!

 

Kravspecifikation

Har du ikke en kravspecifikation vil jeg anbefale, at vi får udarbejdet en. Om ikke andet en uformel udgave, så vi har et fælles referencegrundlag vi kan snakke ud fra.

Har du en færdig kravspecifikation, vil jeg tage et kig på den og, formegentlig, stille nogle afklarende spørgsmål til noget af indholdet.

Når jeg så synes jeg har en god fornemmelse af, hvad projektet indeholder, vil jeg vurdere, hvordan hver enkelt del skal implementeres og samtidig få en idé om tidsforbruget. 

 

Teknisk dokumentation

For mere komplekse opgaver vil jeg typisk udarbejde en teknisk orienteret dokumentation for projektet for at få konkretiseret centrale elementer.

Den tekniske dokumentation er primært til mig. Den skal give mig større vished for, at min mentale model er i overensstemmelse med dine forventninger til projektet.

Det er sandsynligt, at du bliver inddraget i dette arbejde, dog mest som ekspert på dit forretningsområde, for at svare på afklarende spørgsmål.

 

Prissætning

Når jeg er afklaret, vil jeg beregne en pris på dit projekt i form af et tilbud eller et overslag. Overslag har en vis usikkerhed indbygget og det må derfor forventes at den endelige pris kan variere lidt. Tilbuddet er fast og er det du vil blive afkrævet ved projektoverdragelse. Ved længere projektforløb kan der blive tale om betaling i rater.

 

Har du et projekt du vil have lavet?

Kontakt mig på jan@soft-it.dk og få en uforpligtende vurdering af dit projekt.

 

Kontakt
Soft-IT
v/Jan Hansen
Trelle Ager 35
6580 Vamdrup

CVR-nr.: 27083900

E-mail: jan@soft-it.dk